Національна кухня — невід’ємна частина культури будь-якого етносу, формується століттями під впливом характеру місцевості та умов проживання. Вважається, що горці живуть довше не лише за рахунок сприятливих екологічних умов, а й більш здорового харчування натуральними продуктами.
У кафе-барі «П’яте Колесо» ви обов’язково знайдете страви, які будуть Вам до смаку.
Для гостей, котрі відпочивають у туристичному готельно-ресторанному комплексі «П’яте Колесо» у вартість проживання включені сніданки.
На сніданок ми пропонуємо млинці, сирники, омлет, яєшню, вареники (кожного дня інша пропозиція) а також є на вибір декілька видів пластівців, молоко, домашнє варення, йогурт та нарізки із сирів та м’ясних продуктів. Серед напоїв є на вибір сік, кава, капучіно, різні сорти карпатського чаю.
У кафе-барі туристичного готельно-ресторанного комплексу «П’яте Колесо» є вибір перших та других страв, різноманітних холодних та гарячих закусок, гарнірів та страв з риби, грибів, м’яса. Окремо пропонуємо бенкетне меню для проведення святкових подій чи різного роду вечірок.
Меню кафе-бару підготовлено з акцентом на традиційні українську та гуцульську кухні. Серед перших страв обов’язково слід скуштувати український борщ або грибну юшку з карпатських грибів.
Для гурманів ми пропонуємо місцевий делікатес — карпатську форель у грибному соусі. Також рекомендуємо спробувати печеню по гуцульськи, банош з бринзою, шкварками або грибами та печені ребра.
На замовлення кухарі колиби можуть приготувати запечену гуску, кролика чи поросятко. На відкритому вогні готуємо український варіант шашлику.
Гості колиби можуть замовити собі напої до смаку в барі, а також спробувати чаю із запашних карпатських трав.